Zingen is een uitlaatklep en .....   ook nog eens heel goed voor je gezondheid! 

Al mijn vergaarde kennis op zanggebied deel ik alweer een aantal jaren als zangcoach met andere zangliefhebbers, die hun adem- en of zangtechniek, willen verbeteren.

Bewust worden van een correcte houding en buikademhaling zijn vereiste uitgangspunten, om fijn en ontspannen te kunnen zingen.

Het is een mooi proces om samen tijdens een zangles, de mogelijkheden en het bereik van je stem te ontdekken. We gaan articulatieoefeningen doen, bubbelen via de Lax Vox methode, trefoefeningen doen om verder op te warmen.

Een zangleerling mag zelf met nummers komen, maar we kijken samen of iets echt geschikt is voor je. We oefenen met orkestbanden en je leert zingen met en zonder microfoontechniek.

Tekstbeleving, uitstraling, presentatie en vooral heel veel plezierbeleving tijdens het zingen, dragen bij aan een succesvol optreden en laten het publiek van jou genieten!

Zangleerlingen krijgen bij mij een paar keer per jaar gelegenheid om zich te presenteren bij een optreden. (Niets moet, alles mag!) We doen jaarlijks mee met Fete de la Musique in Ermelo en het traditionele Kerstconcert in de Heerlickheijd van Ermelo.

Mail mij voor meer info en/of tarieven:

ahwkonings@hotmail.com